Nezbytnost na léto? Dvoudílné dámské bikiny!

Dvoudílné dámské bikiny jsou ideální plavky na plavání i na opalování. Dvoudílné bikiny oceníte nejen na letní dovolené, ale určitě je využijte i během roku, když se vydáte do bazénu nebo si naplánujete welness víkend s kamarádkou.

Nesmrtelná letní klasika

Bikiny právem patří mezi nejoblíbenější plavky všech generací. Bikiny jsou k dostání v několika typech a v širokém barevném provedení. Dobrý střih je základ, proto si vyberte bikiny, které Vám opravdu padnou a podtrhnou ty části těla, které na sobě máte ráda.

Sortiment bikin je opravdu pestrý. Vršek plavek najdete sportovní, s kosticemi i v push – up provedení. Spodní díl plavek můžete najít s vyšším pasem, s nohavičkou, klasický kalhotkový střih nebo tanga.
Oblíbené jsou letos i bandeau bikiny. Bandeau bikiny neboli bikiny bez ramínek mají velmi zajímavě řešený vrchní díl plavek. Můžete ho nosit bez ramínek, se zavazováním za krk nebo s klasickými ramínky.


Bikiny 2015 trendy

Ráda se inspirujete aktuálními módními trendy? Letos jsou v kurzu barevné plavky a výrazné vzory. Milovnice proužků, puntíků, květinových a zvířecích vzorů si přijdou na své. Pokud máte raději jednoduché modely, kupte si třeba černé dámské bikiny. Nepodléhají módním trendům a sluší každé ženě.
Máte v šatníku více druhů dvoudílných bikinNebojte se experimentovat a plavky zkombinujte! Vytvoříte tak pokaždé nový a originální model.

Nezapomínejte na nezbytné plážové doplňky. Klobouk Vás nejen ochrání před sluníčkem, ale budete v něm vypadat stylově a zajímavě. Letní tunika nebo pareo Vám zase pomohou zamaskovat drobné nedostatky postavy.


Bez dvoudílných bikin se v létě u vody prostě neobejdete. Vyberte si  správný střih bikin, který je vhodný k Vaší postavě. Úspěch je už předem zaručen – budete se cítit dobře a budete i skvěle vypadat.