Jak být hvězdou pláže? Kupte si dámské sexy bikiny!

Na plavkovou sezónu se pomalu chystáme od jara, kdy nesměle vylézají první sluneční paprsky. Plavky vybíráme pečlivě a s rozmyslem, protože musí perfektně sedět a musí splňovat všechny naše požadavky. Také hledáte dámské dvoudílné plavky, ve kterých se nejen pěkně opálíte, ale především v nich budete naprosto neodolatelná? Pořiďte si dámské sexy bikiny!

Slušivé a sexy

Bikiny jsou klasikou mezi plavkami. Současný trh je bohatý na vzory, střihy i barvy. Můžete si pořídit klasické jednobarevné bikiny, nebo plavky zdobené i vzorované. Letošní trendy velí jasně - výrazné nápadité vzory, veselé barvy a zvířecí motivy jsou in.

Nebojte se sexy bikiny zkombinovat s letními doplňky. Šátky, parea, tuniky, letní šaty, sluneční brýle a slamáky jsou stylové a dodají Vám šmrnc!


Změna je život

Máte ráda klasické bikiny, ale přece jen uvažujte o změně? Klasické vršky a trojúhelníčkový střih Vás už omrzel? Zkuste bandeau bikiny! Bandeau bikiny se staly hitem letošního léta. Mají velmi zajímavě řešený vrchní díl plavek a můžete je nosit na několik způsobů. Ramínka u bandeau bikin jsou většinou odepínací, takže můžete plavky nosit na více způsobů.  Pokud však máte bujné poprsí, plavkám bez ramínek se obloukem vyhněte.

Zastáváte názor, že v jednoduchosti je krása a vzorované výrazné sexy bikiny Vás příliš nezaujaly? Černé sexy bikiny jsou nesmrtelnou klasikou. Chcete-li být u vody nepřehlédnutelná, pořiďte si třeba černé bikiny, které mají vršekzdobený třásněmi a na spodním dílu jsou tkaničky na zavazování.

Základem úspěchu je vybrat správný střih! I sexy bikiny mohou nenápadně odvézt pozornost od drobných nedostatků. Být sexy neznamená odhalit co nejvíc z Vašeho těla, ale naopak je lepší působit tajemně a rafinovaně.


Sexy bikiny by v létě rozhodně neměly chybět ve Vašem šatníku!